Onze wereld gaat snel. Ook in ons product aanbod. Wij zijn continu bezig met onze webshop. Nieuwe producten plaatsen, prijzen aanpassen en veel meer. Daarom kan het weleens voorkomen dat de categorie leeg is. Wij hebben het vaak wel maar..........staat het nog niet online! Geen punt neem contact met ons op via deze link en je kan ons de info sturen wat je zoekt. Wij kijken voor je in ons aanbod van meer dan 10.000 LED artikelen en sturen je een vrijblijvende offerte per mail.

Koop geen "Kat in de zak" daarom de belangrijkste informatie hier.

Natuurlijk kun je gewoon bestellen en als het niet goed is retourneren maar vooraf je "in lezen" wat het beste is voor jouw situatie is beter en goedkoper. Verzenden kost een hoop geld voor ons (heen) en voor u (terug). Bovendien vertraag je hiermee je project, immers vraagt bijvoorbeeld verlichting in een woonhuis een andere licht opbrengst dan een magazijn. Een goede LED verlichting kiezen is een keuze voor vele jaren, immers gaan onze LED lampen jaren mee dus het moment van aanschaf is belangrijk.

Twijfel je.......

Wij helpen je graag neem gerust contact op per mail naar service@ledathome.nl met wat je van plan bent. Wij maken dan graag een lichtplan voor je zodat je je geld goed besteed. Wij doen het dagelijks maak hier gebruik van het is voor ons een kleine moeite en een service die we graag verlenen.

Informatie