LEDatHOME heet u van harte welkom

LEDatHOME is gegarandeerd de goedkoopste aanbieder in LED verlichting. Hoe dit komt is vrij simpel, wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikant en leveren zonder tussenhandel. Bovendien hebben wij geen dure showroom of andere kosten verhogende factoren. Wat wij wel aanbieden is een uitstekende service, advies op locatie en een100% tevredenheidsgarantie.

LEDatHOME heeft het grootste aanbod van de Benelux

Wij hebben het grootste aanbod in LED verlichting binnen de Benelux. Om dit overzichtelijk te presenteren aan u hebben wij een unieke site gebouwd die ondanks de meer dan 10.000+ producten overzichtelijk en niet schreeuwerig is. Dit hebben wij zo gemaakt dat wat u zoekt altijd in 1 oogopslag te vinden is. Dit doen wij voor u omdat uw tijd kostbaar is, voor u maar ook voor ons.

LEDatHOME geeft de beste service

Wij zijn er trots op dat wij de beste service kunnen geven aan al onze klanten. Dit komt met name door de oprichter van LEDatHOME Cor de Graaf. Cor is een 60 plusser. Met meer dan 40 jaar ervaring in decoratieve verlichting en een schat aan werkervaring in elektra techniek. Deze ervaring en kennis maakt ons uniek binnen de branche. Maak hier gebruik van, Cor komt graag langs voor een duidelijk lichtplan of advies op locatie.

LEDatHOME is dealer van grote Europese fabrikanten

De producten die wij aanbieden voldoen allemaal aan de Europese regelgeving. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Wat er namelijk beweert word in energie verbruik moet gewoon kloppen punt. Zeker in deze dure tijden met torenhoge energierekeningen. Uw investering in LED verlichting zal bij ons nooit een kat in de zak blijken te zijn. En is minimaal 2 jaar garantie gewoon heel normaal.

Wij wensen u veel plezier in onze winkel,

Groet Team LEDatHOME