Koop geen "Kat in zak" daarom de belangrijkste informatie hier.

Natuurlijk kun je gewoon bestellen en als het niet goed is retourneren maar vooraf je "in lezen" wat het beste is voor jouw situatie is beter en goedkoper. Verzenden kost een hoop geld voor ons (heen) en voor u (terug). Bovendien vertraag je hiermee je project, immers vraagt bijvoorbeeld verlichting in een woonhuis een andere licht opbrengst dan een kantoor. Een goede LED verlichting kiezen is een keuze voor vele jaren, immers gaan onze LED lampen jaren mee dus het moment van aanschaf is belangrijk.

Twijfel je.......

Wij helpen je graag neem gerust contact op 076 7660077 of stuur een E-mail naar service@ledathome.nl met wat je van plan bent. Wij maken dan graag een lichtplan voor je zodat je je geld goed besteed. Wij doen het dagelijks maak hier gebruik van het is voor ons een kleine moeite en een service die we graag verlenen.

LED kantoorverlichting kopen en daarmee traditionele (TL) verlichting vervangen of het in één keer goed doen in een nieuw kantoor? Bespaar tot 90% energie, kies voor een extreem lange levensduur en zorg voor de beste lichtomgeving om in te werken. Wij zetten de mogelijkheden en voordelen voor je op een rij, waarover we je bovendien uitstekend kunnen adviseren. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment LED kantoorverlichting met bijvoorbeeld LED panelen, LED TL buizen, LED downlights en meer.

Tip: wist je dat verlichting veel invloed heeft op bijvoorbeeld hoofdpijn en vermoeidheid? Voorkom deze veel voorkomende klachten op kantoor, dankzij kantoorverlichting in de hoogste kwaliteit. Speciaal geschikt om goed bij te werken, bijvoorbeeld in de juiste kleurtemperatuur en lichtopbrengst.

Goede LED kantoorverlichting biedt een aantal belangrijke voordelen. Het verbetert de productiviteit en werksfeer, terwijl het ziekteverzuim omlaag kan. Bovendien bespaar je op de energiekosten en kun je vertrouwen op een enorme levensduur, zodat je er jarenlang niet of nauwelijks omkijken naar hebt.

Waarop letten bij kantoorverlichting?

Benieuwd waarop te letten bij de keuze voor LED kantoorverlichting? We zetten 5 belangrijke eigenschappen voor je op een rij:

NEN-normen

Voldoe met de LED kantoorverlichting netjes aan de belangrijke NEN-normen die er gelden. Bijvoorbeeld met verlichting die zorgt voor minimaal 300 tot 500 lux aan lichtopbrengst.

Kleurtemperatuur

Werken bij de juiste kleurtemperatuur? We adviseren je over 3000K (warm wit), 4000K (natuurlijk wit licht) en 6000K (helder of koel wit licht) voor op kantoor.

CRI-waarde

Zowel op kantoor als bijvoorbeeld bij een marketingbureau wil je kunnen vertrouwen op kleurechtheid. Kies LED-verlichting met een CRI-waarde van minimaal 80 of 90.

UGR-waarde

Voorkom verblinding op kantoor, zelfs als je gebruik maakt van LED-verlichting met een hoge lichtopbrengst. Een waarde onder de 19 is doorgaans goed geschikt voor op kantoor.

Flicker-waarde

Kies op kantoor voor LED kantoorverlichting met een Flicker-waarde van minder dan 15%. Het voorkomt hinderlijke flikkering, zodat je daar uitstekend bij kunt werken.

LET OP!!!