Koop geen "Kat in zak" daarom de belangrijkste informatie hier.

Natuurlijk kun je gewoon bestellen en als het niet goed is retourneren maar vooraf je "in lezen" wat het beste is voor jouw situatie is beter en goedkoper. Verzenden kost een hoop geld voor ons (heen) en voor u (terug). Bovendien vertraag je hiermee je project, immers vraagt bijvoorbeeld verlichting in een woonhuis een andere licht opbrengst dan een magazijn. Een goede LED verlichting kiezen is een keuze voor vele jaren, immers gaan onze LED lampen jaren mee dus het moment van aanschaf is belangrijk.

Twijfel je.......

Wij helpen je graag neem gerust contact op 076 7660077 of stuur een E-mail naar service@ledathome.nl met wat je van plan bent. Wij maken dan graag een lichtplan voor je zodat je je geld goed besteed. Wij doen het dagelijks maak hier gebruik van het is voor ons een kleine moeite en een service die we graag verlenen.

Waarop letten bij magazijnverlichting?

Benieuwd waarop te letten als je kiest voor nieuwe LED magazijnverlichting? Denk bijvoorbeeld aan de lichtopbrengst, net als de lichtkleur en de kleurechtheid. En hoe voorkomt je schaduwen? Het zijn allemaal zaken waarover we graag met je meedenken.

We zetten een aantal voorwaarden voor goede LED verlichting in de werkplaats voor je op een rij:

1. Voldoende licht in de werkplaats

Het is natuurlijk belangrijk om voor voldoende licht in de werkplaats te zorgen. Gaat het om orderpickers of andere medewerkers die hun werk moeten kunnen doen? Zorg in ieder geval voor 100 tot 150 lux aan verlichting, op basis van de NEN-EN 12464-1-norm. En wil je een stap verder gaan? Vooral als medewerkers etiketten moeten aflezen is het belangrijk om voor meer verlichting te zorgen.

2. Lichtkleur in CRI-waarde

Zelfs als er voldoende licht is kan het soms lastig zijn om de details goed te kunnen zien. En om te werken met kleine schroefjes, boutjes of andere materialen. Een andere eigenschap van goede magazijnverlichting is de lichtkleur. Uit te drukken in de CRI-waarde, waarover we je graag adviseren. Bijvoorbeeld om een waarde van 80 of meer te garanderen, met de LED verlichting voor de werkplaats van OSRAM, Ledvance en andere merken.

3. Kleurtemperatuur van de LED-verlichting

In relatie tot de lichtkleur staat de kleurtemperatuur. Die kennen we ook van thuis, in warm wit (3000K), in natuurlijk wit (4000K) en in helder of koel wit (6000K). Die laatste twee zijn voor een werkomgeving doorgaans het best geschikt. We denken erover met je mee, zodat je een goede keuze maakt voor hoogwaardige LED magazijnverlichting.

4. Voorkom verblinding

Het is belangrijk om voor voldoende verlichting te zorgen, zonder dat dit de medewerkers en andere aanwezigen kan verblinden. Wij letten op de UGR-waarde van de verlichting. Dat voorkomt verblinding, om er op een prettige manier mee te kunnen werken. Het voorkomt onveilige situaties, door verlichting die verkeerd staat afgesteld of niet op de beste plek staat of hangt.

5. Gelijkmatigheid van het licht

Het is in de werkplaats en op andere professionele locaties belangrijk om de verlichting zo gelijkmatig mogelijk aan te brengen. Te berekenen door de minimale lichtopbrengst te delen door de gemiddelde lichtopbrengst (Emin/Egem). Een waarde van 0,5 of hoger is goed geschikt om goed bij te kunnen werken, al is een waarde van 0,4 voldoende om aan de normen te voldoen.

6. Voorkom schaduwen in de werkplaats

Tenslotte is het belangrijk om schaduwen in de werkplaats te voorkomen. Verlichting aan het plafond lijkt soms een logische keuze, maar hoeft dat niet te zijn. We brengen de huidige voor- en nadelen van het lichtplan in rekening of denken daarover vanaf het begin met je mee. Op de manier voorkomen we schaduwen, zodat de magazijnverlichting goed geschikt is om bij te werken.

LET OP!!!