Koop geen "Kat in zak" daarom de belangrijkste informatie hier.

Natuurlijk kun je gewoon bestellen en als het niet goed is retourneren maar vooraf je "in lezen" wat het beste is voor jouw situatie is beter en goedkoper. Verzenden kost een hoop geld voor ons (heen) en voor u (terug). Bovendien vertraag je hiermee je project, immers vraagt bijvoorbeeld verlichting in een woonhuis een andere licht opbrengst dan een winkel. Een goede LED verlichting kiezen is een keuze voor vele jaren, immers gaan onze LED lampen jaren mee dus het moment van aanschaf is belangrijk.

Twijfel je.......

Wij helpen je graag neem gerust contact op 076 7660077 of stuur een E-mail naar service@ledathome.nl met wat je van plan bent. Wij maken dan graag een lichtplan voor je zodat je je geld goed besteed. Wij doen het dagelijks maak hier gebruik van het is voor ons een kleine moeite en een service die we graag verlenen.

Waarop letten bij winkelverlichting?

Overstappen naar LED winkelverlichting of daar in de nieuwe winkel gebruik van maken? We adviseren je graag over een aantal belangrijke eigenschappen om goed op te letten:

Lichtopbrengst in lumen

Wat is de lichtopbrengst van de LED verlichting voor in de winkel? Let goed op het aantal lumen. Ga uit van minimaal 300 tot 500 lux, waarmee je voldoet aan de belangrijke NEN-normen op dit gebied.

Kleurtemperatuur van LED

Welke kleurtemperatuur kies je om de ruimte mee te verlichten? 6000K kennen we als helder en koel wit, 4000K staat voor natuurlijk wit licht en met 3000K kies je voor sfeervol warm wit licht.

CRI-waarde (kleurechtheid)

Je wilt jouw producten in de winkel natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden en presenteren. Gebruik LED winkelverlichting met een hoge kleurechtheid, dankzij een CRI-waarde van minimaal 80 of 90.

Voorkom verblinding

Ontvang jouw klanten, zonder ze te verblinden met de LED verlichting die je gebruikt. Houd rekening met de UGR-waarde van de verlichting. Onze specialisten adviseren je graag over de ideale waarden voor in een winkelomgeving.

Voordelen van goede winkelverlichting

Benieuwd naar de voordelen van goede LED winkelverlichting? We zetten er 5 voor je op een rij:

1. Tot 90% energie besparen

Geschrokken van de energiekosten of voorkomen dat die te hoog oplopen? Onze winkelverlichting in LED helpt je tot 90% energie te besparen. Een zuinige keuze, waarmee je de kosten makkelijker in de hand houdt.

2. Perfecte lichtverdeling

De optimale lichtverdeling door LED lampen maakt het makkelijker om je in de ruimte te oriƫnteren. Ideaal voor (nieuwe) klanten, die zich daardoor meteen thuis zullen voelen.

3. Minder last van schaduwen en flikkering

Let je goed op de Flicker-waarde van de LED winkelverlichting? Het voorkomt flikkering en schaduwen, zodat de zichtbaarheid van zowel de producten als de ruimte verbetert.

4. Duurzame keuze: lagere CO2-uitstoot

Duurzaamheid hoog in het vaandel? Voeg de daad bij het woord, voor een lagere CO2-uitstoot. Onze winkelverlichting in LED is een groene keuze om trots op te zijn.

5. Goede investering: tienduizenden branduren

Met LED winkelverlichting doe je een investering in duurzame verlichting, die zich onder de streep snel terugverdient. Dankzij lagere energiekosten en tienduizenden branduren. Kies voor verlichting in de hoogste kwaliteit.

LET OP!!!